Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

VINTERMISPEL 'CORAL BEAUTY' (BUSK)

FP04
Spar
30%
 VINTERMISPEL 'CORAL BEAUTY' (BUSK), bilde. 1
Klikk på bildet for å forstørre
Leveres april 2022
169,00 kr.
119,00 kr.
Mengderabatter
Du sparer: 50,00 kr. (30%)
+

Minimum antall for "VINTERMISPEL 'CORAL BEAUTY' (BUSK)" er 10.

Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty'
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Vintermispel er en liten busk i Rosefamilien. Trives i lavlandet i sør- og midtnorge. Hvite blomster i juni og røde bær i august og september. Vintergrønn dekkplante som vokser hurtigt. Dette er en av de beste dekkplantene for hurtig dekking.

Høyde opp til 60 cm.

Herdighetssone: H4

Skal vi plante og vedlikeholde hekken for deg?

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Planting bestiller du her (link).

Andre har også sett på...