Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Vanlig bærmispel (Ferdighekk 150 cm+)

1032
Spar
36%
 Vanlig bærmispel (Ferdighekk 150 cm+), bilde. 1
Klikk på bildet for å forstørre
Utsolgt
937,00 kr.
599,00 kr.
Mengderabatter
Du sparer: 338,00 kr. (36%)

Latinsk navn: Amelanchier lamarckii

Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Vi tilbyr ikke Amelanchier lamarckii lenger. Som et alternativ kan du overveie Junisøtmispel. Les mer om hvordan vi jobber for å beskytte Norge for fremmede planter og organismer her (link).

Flott hvit blomstring om våren. Blåbærlignende, søte og gode frukter. Flotte høstfarger.

Denne sorten er verd spesiell oppmerksomhet på grunn av de velsmakende fruktene. Foretrekker en sur eller nøytral jord, sol eller delvis skygge.

Herdighetssone: H5

Antall planter pr. meter: 2,5

Informasjon

Løvfellende / Vintergrønn :
Løvfellende
Skal vi plante og vedlikeholde hekken for deg?

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Planting bestiller du her (link).

Andre har også sett på...