Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Svartsurbær 'Moskva'

FP03
 Svartsurbær 'Moskva', bilde. 1
Hover on image to enlarge
Leveres april 2019
89,00 kr.
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Svartsurbær 'Moskva'" er 15.

Aronia melanocarpa ‘Moskva’
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Svartsurbær er en tett busk med flotte farger samt lett og grasiøs vekst. På våren hvite blomster og får senere skarp røde og mørke røde høstfarger. Hekken setter svarte bær som er spiselige og har et høyt innhold av antioksidanter. Bærene smaker surt (derav navnet) men kan brukes til for eksempel syltetøy, saft og vin.

Trives i sol/halvskygge og krever næringsrik jord. Er meget sterk mot sykdommer og skadedyr.

Herdighet: H6 / H7

Antall planter pr. meter: 3

Leveres i potte.

Informasjon

Landsdel for planting :
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Innlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn :
Løvfellende
Andre har også sett på...