Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Stikkelsbær 'Hinnonmäki rød'

FP19
 Stikkelsbær 'Hinnonmäki rød', bilde. 1
Klikk på bildet for å forstørre
Leveres april 2020
189,00 kr.
Mengderabatter
+
Ribes grossularia 'Hinnonmäki Red'
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Stikkelsbær 'Hinnonmäki rød' har opprett vekst og middels store rødlige bær med god smak, som kan spises fra sist juli og i august.

Dette er en herdig busk (H6) som blir opp til ca 100 cm høy og passer bra til mindre hager.

Vi anbefaler at du beskjærer Stikkelsbær litt hardt de første 2 årene etter planting og deretter tynner ved behov.

Skal vi plante og vedlikeholde hekken for deg?

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Planting bestiller du her (link).

Andre har også sett på...