Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Småbladlind Kafèkasse

1023
 Småbladlind Kafèkasse, bilde. 1
Hover on image to enlarge
Klar for levering
1075,00 kr.
Mengderabatter
+

Minimum antall for "Småbladlind Kafèkasse" er 9.

Latinsk navn:Tilia cordata

Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Lind (Tilia cordata) er en løvfellende plante med en bred, kjegleformet vekstform. Stammen er kort og tykk, og den deler seg hurtig i et antall konkurrerende toppskudd.

Kafèkassene leveres med vårt kvalitetsprodukt Prima Ferdig Hekk.

Leveres plantet i kassen. 3 planter pr. kasse. Hvis du for eksempel bestiller 9 planter leveres disse plantet i 3 kafèkasser. Kassen er 100x40x40 cm. Bemerk at Kafèkassene er noe tunge. Les mer om kafèkasser her: Link

Herdighetssone: H6

Ferdighekk i kafékasse

Informasjon

Landsdel for planting :
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Innlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn :
Løvfellende
Andre har også sett på...