Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Skjærsmin 'Snowbelle'

FP11
 Skjærsmin 'Snowbelle', bilde. 1
Klikk på bildet for å forstørre
Klar for levering
189,00 kr.
Mengderabatter
+
Philadelphus 'Snowbelle'
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Skjærsmin 'Snowbelle' er en herdig, oprettvoksende, raskvoksende og duftende prydbusk som blir opp til 2 meter. Har kremhvite duftende blomster i juni-juli.

Skjærsmin bør plantes på en solrik plass med lett, varm jord og passer bra i buskgrupper.

Vi anbefaler at Skjærsmin beskjæres jevnlig for å sikre god blomstring og en flott kompakt form. Etter ferdigblomstring bør du trimme halvparten av gamle grener. På vinteren bør grenene beskjæres til ca 35-45 cm over bakken. Blomstre igjen på nye skudd etter 2-3 år

Herdighetssone: H6

Informasjon

Landsdel for planting :
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Innlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Skal vi plante og vedlikeholde hekken for deg?

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Planting bestiller du her (link).

Andre har også sett på...