Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Mangel eller feil på leveringen
Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordre-/leveringsbekreftelsen, har vi egne rutiner for å håndtere dette så enkelt som mulig.

Send en epost direkte til kontakt@hekkplanter.no. Denne eposten må inneholde følgende informasjon:

  • Ordrenummer
  • Kontaktinformasjon
  • Vare som mangler

Mottatt feil vare
Har du mottatt en annen vare enn det som er spesifisert på ordre-/leveringsbekreftelsen skal du gjøre følgende:

Send en epost direkte til kontakt@hekkplanter.no. Denne eposten må inneholde følgende informasjon:

  • Ordrenummer
  • Kontaktinformasjon
  • En beskrivelse av hva som er feil

Har varen blitt skadet under transport?
Om varen er skadet under transport, skal følgende gjøres:

  • Ved mottak av ett produkt fra vårt digitale planteutsalg må det ved signering anmerkes dersom det er synlig skade på plantene
  • Kontroller produktet for synlige eller skjulte skader omgående.
  • Dersom produktet er skadet, ta kontakt med vårt kundesenter på kontakt@hekkplanter.no innen kl. 12.00 påfølgende dag etter mottak.

Retur
Vi anbefaler at retur utføres av den samme transportør som leverte produktene. Forsendelser som ikke sendes med samme leverandør som leverte produktene sendes på eget ansvar.

Generelt om returer
En defekt vare som sendes i retur, vil bli erstattet med ny vare av samme type, dersom skaden skyldes transport eller garanti. Du kan da velge mellom å få pengene tilbake eller få tilsendt et lignende produkt i erstatning. Dersom erstatningsvaren er utgått eller utsolgt, vil du få kreditnota på ordrebekreftelsen.

Angrerett
Forbrukerkjøp er omfattet av angrerettsloven § 22. Bemerk at alle våre planter er unntatt fra angrerettsloven etter § 22 punkt b, varer som går raskt ut på dato. Har dine planter ikke ønsket vekst innen to år er du uansett dekket av vår vekstgaranti. Les mer om vekstgarantien her (link).

For alle andre produkter enn planter kan du returnere varen selv om det ikke er noen mangel ved selve varen. Angrerettskjema kan lastes ned her.

Om du benytter deg av angreretten vil du få tilbake alle kostnader du har hatt ved kjøpet.

Du har 14 dager på deg til å benytte deg av angreretten ved å melde fra til hekkplanter.no. Dette skal meldes skriftlig og skal også inneholde opplysninger om hvordan varen returneres. Videre skal varen returneres innen rimelig tid! Varen må leveres tilbake i original emballasje og i den stand og mengde som den var når kjøper mottok varen. Hekkplanter.no har full rett til å avvise vare som kommer i retur dersom det er mangler eller feil på returnert vare.

Eventuelle kostnader ved retur av varen skal bære av kjøper dersom ikke annet skriftlig er avtalt.