Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Eksklusive hekksøyler - Hekkens svar på en Rolls-Royce

Prima Ferdig Søyle er høyere og bredere enn de høyeste Prima Ferdig Hekk. Mens søylene har fått lov til å vokse seg store, ranke og sterke ute på jordet, har produsenten løpende klippet dem slik at de har utviklet seg til kraftfulle og nydelige søyler.

Hekkplanter.com tilby Prima Ferdig Søyle i Bøk og Blodbøk (60 x 60 cm bredde) samt Liguster og Agnbøk (70x70 cm bredde)

Hekksøyler ferdighekk

Hekksøylene blir klippet i eksklusive ”kasseformer”. Dette gjør at de er eksepsjonelle som dekorative elementer i alle slags anlegg, innganger til store arrangementer, hagefester, oppkjørsler og så videre.

Ønsker du å etablere en virkelig eksklusiv, fyldig og flott hekk fra dag ett, er disse søylene svaret på bønnene dine. Når søylene er satt sammen danner de nemlig en helt unik hekkflate som forteller historien om mange års profesjonell pleie, og ikke minst omsorg. 

Flere velger å plante en dobbeltradet hekk for at de fra dag ett oppnår den helt ideelle tetthet og volum. Hvis dette er tilfellet er Prima Ferdig Søyler® et alternativ som sparer tid. Hver søyle i seg selv er så bred og kompakt at en av disse tilsvarer en dobbeltradet hekk på 60-70 cm.
Du kan se vårt utvalg i Prima Ferdig Søyle her: link