Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Vi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet.

Hekkplanter.com samarbeider kun med anerkjente planteprodusenter og hos oss får du alltid hekkplanter av høy kvalitet.

 

Levering

Leveringskostnad og -tidspunkt ser du før du bekrefter din bestilling i vår nettbutikk. Leveringstid avhenger av type hekkplante. Vanligvis 4-10 dager.

Vi leverer planter til hele sør, vest, øst og midt Norge - unntatt ikke brofaste øyer. Vi beregner leveringskostnader basert på leveringsadresse og hvor mye plass bestillingen din tar. Levering fra kr. 299,- (inkl. mva)

Vi leverer til hele den sørlige del av Norge opp til og med Trøndelag. 90% av våre planter leveres direkte med et budfirma. Alle sendinger spores digitalt og du får alltid beskjed om forventet leveringsdag i god tid før levering.

 

 
 

Forsendelse

 

Vi leverer alltid bestillingen din direkte hjem til deg (ekskl. ikke brofaste øyer).

Vår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

 

 
 

Betaling

Du velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din.

Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa eller Mastercard.

Du kan også velge å betale med faktura.

Ønsker du å delbetale bestillingen din velger du avbetaling i kassen (opp til kr. 50.000).