Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Japanbarlind

1013_EE34
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
299,00 kr.
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Japanbarlind" er 50.

Latinsk navn: Taxus cuspidata / Taxus cuspidata Farmen

Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Japanbarlind (Taxus cuspidata) er et nåletre med en utbredt, men likevel tett vekstform. Formen er rund og krypende. Grenene er korte med stive, korte mørkegrønne nåler som er lyse på undersiden.

Dette er en nøysom hekk som tåler vind, veisalt og høy luftforurensing.

Japanbarlind trives best i kalkjord med god fuktighet. Hekken trives best i skygge og halvskygge, men tåler også full sol.

Bemerk at Japanbarlind er giftig.

Herdighetssone: H5

Antall planter pr. meter: 5

 

Landsdel for planting
:
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn
:
Vintergrønn / Eviggrønn
Type hekk
:
Planter i potte
Høyde:
30-50 cm
Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.