Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hjertetre (Ferdighekk 125 cm+)

6172
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
1029,00 kr.
Mengderabatter
Prima ferdighekk
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Hjertetre (Ferdighekk 125 cm+)" er 10.

Cercediphyllum japonicum
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Våre Hjertetre (Cercediphyllum japonicum) planter gir deg en elegant og vakker hekk. Dette er en hekkplanter vi mener bør brukes mer i våre hager! Du kan bruke Hjertetre både i grupper eller som hekk.

Hjertetre har blader som endrer seg løpende gjennom sesongen og dufter svakt av smeltet sukker eller sukkerspinn ved løvfall. Hekken skifter farge gjennom sesongen. På våren er løvverket bronsefarget men endrer farge til grønt på sommeren. Fra september lyser hekken opp med gule og orangerøde høstfarger.

Hekken får de beste fargene hvis den plantes i jord med lav pH (sur jord) og i full sol.

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra første dag. Hjertetre ferdighekk leverer vi i høyden 125-180 cm.

Herdighetsone: H5

Antall planter pr. meter: 3

Landsdel for planting
:
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn
:
Løvfellende
Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.

Film

Andre har også sett på...