Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Duftsyrin

8720349438747
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
99,00 kr.
+

Minimum antall for "Duftsyrin" er 50.

Syringa vulgaris
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Duftsyrin (Syringa vulgaris) er kraftig, har en tett vekst, får rotskudd og stive greiner. Snus inn duften av en syrin, lukk øynene og drøm. Syrinduften er duften av forsommer og søte minner for oss nordmenn.

Duftsyrin får flotte hjerteformede, glatte grønne blader og lilla blomster i lange topper i mai-juni. Trives på en solrik plass med kalkholdig jord.

Syrin er en lite kravfull plante det er enkelt å lykkes med.

Duftsyrin 80-200 cm kan brukes både som enkelstående busker eller som en del av en fargestrålende og unik hekk. Velger du ferdighekk blir plantene blir klipt mange ganger i produksjonsforløpet slik at det blir dannet en fin og fyldig busk. Røttene beskjæres også for å oppnå en tett forgrenet rotmasse under planten.

Til hekk anbefaler vi 2,5 planter per meter.

Herdighetssone: H5

Type hekk
:
Planter i potte
Høyde:
20-30 cm
Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.

Andre har også sett på...