Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Bukketorn

FP10
 Bukketorn, bilde. 1
Klikk på bildet for å forstørre
Utsolgt
189,00 kr.
Mengderabatter
Lycium barbarum
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Bukketorn har lange, tynne grener og grågrønne smale blader. Dette er en løvfellende busk som blir opp til 2,5 meter høy og blomstrer på sensommeren med stjerneformede lilla blomster.

Setter oransje avlange bær som er spiselige og næringsrike. Gojibær, som bærene kalles når de er tørket, har en lakridsaktig smak, litt som en blanding av rosin og tranebær. Bemerk at kun bærene kan spises, resten av planten er giftig.

Vi anbefaler at Bukketorn plasseres i full sol og kan også brukes som hekk (2 planter per meter).

Herdig til herdighetssone 3 (H3)

Informasjon

Landsdel for planting :
  • Sør- og Vestlandet
Type hekk:
  • Vanlige hekkplanter (potte/klump)
Skal vi plante og vedlikeholde hekken for deg?

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Planting bestiller du her (link).

Andre har også sett på...