Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Brudespirea Ferdighekk (125 cm+)

1011_514A
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
1149,00 kr.
Mengderabatter
+
Antall planter
 = 
+
Meter hekk

Minimum antall for "Brudespirea Ferdighekk (125 cm+)" er 10.

Latinsk navn: Spiraea cinerea 'Grefsheim'

Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en. Vi leverer Brudspirea ferdighekk fra 125 - 180 cm.

Brudespirea (Spiraea cinerea 'Grefsheim') er en fantastisk vakker hekkplante når den på forsommeren bølger i landskapet med sine snøhvite blomster som leder tankene til vinterens snødriver. Blomstene skyter fra lange overhengene grener med avlange smale blader. Utover høsten får bladene en gyllengul høstfarge.

Vi anbefaler at spireahekken klippes rett etter den er avblomstret slik at anleggene til neste års blomster ikke klippes bort.

Brudespirea blir opp til 2 meter høy og 1,5 meter bred.

Herdighetssone: H6

Antall planter pr. meter: 4

Landsdel for planting
:
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Innlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn
:
Løvfellende
Type hekk
:
Prima ferdighekk
Høyde:
150 cm
Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.

Andre har også sett på...