Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Solbærspirea 'Diabolo'

FP13_7019
Klikk på bildet for å forstørre
Leveres april 2022
189,00 kr.
+

Minimum antall for "Solbærspirea 'Diabolo'" er 10.

Physocarpus opulifolius 'Diabolo'
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Blærespirea har en bred og opprett vekst. Den blir opp til 2 meter høy og har tre-lappede røde blader og overhengende grener. Planten utvikler kremhvite til rosa blomsterskjermer i juni. og skaper fin variasjon blant grønne planter i hagen.

 

Blærespirea er en rasktvoksende robust plante som i tillegg er nøysom og hardfør (H6). Blærespirea trives i alle typer jord og tåler godt at det blåser. Den kan plantes solrikt eller i delvis skygge.

 

Du kan bruke Blærespirea til hekk (plantes med en avstand på en halv meter) eller i grupper med store busker, gjerne som fargekontrast.

Landsdel for planting
:
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Innlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn
:
Løvfellende
Type hekk:
  • Vanlige hekkplanter (potte/klump)
Type hekk
:
Planter i potte
Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.

Andre har også sett på...