Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

BJØRKEBLADSPIREA (BUSK)

FP27
Klikk på bildet for å forstørre
Klar for levering
189,00 kr.
Mengderabatter
+

Minimum antall for "BJØRKEBLADSPIREA (BUSK)" er 10.

Spiraea betulifolia 'Tor'
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Bjørkebladspirea blir opp til 1 meter og er en veldig herdig (herdighetssone H8) frittvoksende hekkplante og også kan brukes som prydbusk.

I juni og juli måned får Bjørkebladspirea hvite blomster.

Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.

Andre har også sett på...