Bemerk Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Hekkplanter.com - Høy kvalitet og rimelig pris

Alperips (Ferdighekk 125 cm+)

1004
 Alperips (Ferdighekk 125 cm+), bilde. 1
Klikk på bildet for å forstørre
Klar for levering
765,00 kr.
Mengderabatter
+

Minimum antall for "Alperips (Ferdighekk 125 cm+)" er 10.

Latinsk navn: Ribes alpinum Dima

Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 18.500).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Beskrivelse

Utsolgt - leveres igjen høsten 2020.

Ferdighekk er for deg som ønsker en ferdigvokst hekk fra dag en. Vi leverer ferdighekk fra 150 - 220 cm, av merket Prima Ferdig Hekk

Alperips blir en til to meter høy og er en hardfør hekkplante med rett og tett greinvekst.

Bladene har en sterk grønn farge som går over i gult om høsten. Blomstrer ikke nevneverdig, men store røde bær utover høsten.

Planten er lettdyrket og har en tett vekst som gjør at den egner seg godt som klipt hekk. Alperips er en nøysom plante som trives i alle jordtyper og tåler skygge. Vi anbefaler at du beskjærer Alperips i august.

Herdighetssone: H7

Antall planter pr. meter: 2,5

Informasjon

Landsdel for planting :
  • Østlandet
  • Sør- og Vestlandet
  • Innlandet
  • Nordvestlandet og Trøndelag
Løvfellende / Vintergrønn :
Løvfellende
Skal vi plante og vedlikeholde hekken for deg?

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik.

Planting bestiller du her (link).


Andre har også sett på...