Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Agnbøk barrot, Hof (Vestfold)

11/12/2022
adm adm

Agnbøk barrot 430 planter (60-00 cm), levert mai 2022.

"Bestilte 360 Agnbøk barrot planter 60-100cm. Plantene ble levert som avtalt, og jeg fikk god hjelp i forkant via telefon ang fremgangsmåte. Plantene ble satt i jorda i løpet av 26 timer, fordelt på knappe 10 timers arbeid. Siden jobben gikk lettere enn forventet bestilte vi 70 nye planter for å få plantet hekk på siste kortsiden. Så nå har vi 430 Agnbøk planter fordelt på 90 meter- og ALLE har fått fine, grønne blader. Veldig artig å se hvordan plantene utvikler seg fra bare grener, til å få knopper og friske, grønne blader. Kunne ikke vært mer fornøyd, og gleder meg til å se hvordan hekken utvikler seg i årene fremover.

Fikk god hjelp via telefon og Mail før jeg la inn bestilling. Når vi måtte endre leveringsdato pga en uforutsett jobbreise så var det ikke noe problem. Etter første leveranse bestilte vi 70 ekstra planter, og hekkeplanter.com hev seg rundt og sørget for at plantene ankom 4 dager etter bestilling, slik at vi fikk på plass alle plantene i god tid før 17.mai. Så her snakker vi superservice!!!!"

Hekkplanter
b
f