Advarsel Vi bruker cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av cookies. OK

Toppbark

TP2
Klikk på bildet for å forstørre
Kan bestilles
79,00 kr.
Antall planter
 = 
Meter hekk

Minimum antall for "Toppbark" er 2.

Toppbark. 1 sekk = 2 meter hekk.
Levering
Betaling
Fordeler når du handler hos oss

VekstgarantiVekstgaranti på alle planter. Les mer om vekstgarantien under informasjon nederst på siden

Informasjon om din bestillingDu mottar løpende informasjon om din bestilling og vi sender deg en grundig planteveiledning.

Sjåføren kontakter deg i forkant av leveringVår sjåfør kontakter deg i forkant av levering og hvis du ikke er hjemme ved levering avtaler dere plassering av plantene.

Kort, faktura eller delbetalingDu velger selv hvordan du vil betale før du avslutter bestillingen din. Vi tilbyr sikker kortbetaling med Visa og Mastercard, fakturabetaling, delbetaling og Vipps (delbetaling opp til kr. 50.000).

Direkte fra planteskolen = Rimelig prisVi selger hekkplanter direkte fra planteskolen. Du sparer fordyrende mellomledd og samtidig flyttes plantene våre ikke unødvendig, men leveres alltid direkte til deg. Billig, enkelt og bra for miljøet!

Fordelene med bark er mange. Ikke bare hindrer bark ugress og skaper et ryddig uttrykk i hagen. Bark vil også beskytte hekken mot frost, bevare fuktigheten i jorda og hindre brunsneglene. Dette gjør bark til et miljøvennlig alternativ som begrenser vanning og bruken av plantevernmidler.

Toppbark LIV er et rent naturprodukt av fersk bark.

Fremhever plantene og reduserer vedlikehold. Velegnet til dekking omkring planter og trær i bed, rabatter, skråninger eller andre steder der man ønsker å hemme ugressvekst og samtidig forskjønne området.

Sekk med 50 liter. 1 sekk = 2 meter hekk.

Det er enkel å plante hekk. Du kan lese vår planteveiledning her.

Hekkplanter.com leverer til hele landet. I tillegg tilbyr vi planting av hekk i Oslo, Akershus, Drammen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Planting bestiller du her.

Veiledning: Slik legger du bark (Bark.jpg, 130 Kb) [Last ned]

Andre har også sett på...